Het is goed dat u zo veel mogelijk aansluit bij het maatschappelijk leven buiten de ziekenhuismuren. Niettemin bieden wij een aantal diensten aan in het ziekenhuis:


Kapper

Als u voldoende mobiel en zelfstandig bent raden wij u aan om naar een kapsalon naar keuze buiten het ziekenhuis te gaan. In het andere geval kan u, naargelang op welke afdeling u verblijft, beroep doen op een  kapper die aanwezig is in het ziekenhuis. Meer informatie kan u bekomen bij het team van de afdeling waar u verblijft.


Bibliotheek

Het ziekenhuis heeft een ontspanningsbibliotheek voor patiënten in gebouw 04.   Deze is open op onderstaande momenten: Dinsdag:         13u – 16u30
Woensdag:     13u – 16u30
Vrijdag:           13u – 16u
Maandag en donderdag gesloten.


Cafetaria

De cafetaria is op weekdagen open van 11.30u tot 19.30u en op weekend- en feestdagen van 12.00u tot 19.30u. Hier serveren we zowel warme als koude gerechten en snacks. De cafetaria bevindt zich op het gelijkvloers van gebouw nummer 15.


Internet

Op de meeste afdelingen bieden we internetfaciliteiten aan. De gebruikstijd ligt buiten de therapie-uren. Er gelden hierover eventueel nog bijkomende huisregels op de afdeling waar u verblijft. Afdrukken van documenten is alleen mogelijk via de computer die zich in de bibliotheek bevindt.

Draadloos internet – Hotspot – Wifi
Aan de balie van de algemene receptie kan u een gratis codenummer ontvangen dat u toegang geeft tot internetgebruik op uw eigen toestel. De hotspot bevindt zich in de cafetaria van gebouw 15, dagelijks tussen 14 en 19.30u.